Vacature overzicht

Grafisch Multimedia Talent

Wil je nieuwe ontwerpen maken voor onze bestaande producten en meehelpen aan de ontwikkeling van nieuwe producten? Laat onze producten shinen!

Online Marketing en Communicatie Expert

Heb je zin om onder andere creatieve content te maken voor onze superleuke producten? Werk als marketing en content specialist bij LocoBrands.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Vindt je het leuk om (potentiële) klanten te helpen en adviseren? Wees de ultieme ondersteuning voor al onze salesactiviteiten en klantenservice.

Grafisch Designer

Ben je net klaar met een creatieve opleiding en wil je aan de slag om jouw designs terug te zien op onze superleuke producten?

Thuiswerker vacature

Thuiswerkers gezocht

Wil je in je eigen tijd wat bijverdienen EN meehelpen aan een betere wereld? Wij bieden per direct diverse (milieubewuste) productiewerkzaamheden. Je kunt solliciteren via de website locomail.nl of bellen naar 0619482102. Contactpersoon: Resa Gaillard.

Oproepkrachten gezocht

Wil je geld verdienen, mooie producten maken maar zelf bepalen hoeveel uren je wilt werken?

Stage: Online marketing

Ben jij, per direct of zo snel mogelijk, op zoek naar een leuke, uitdagende en veelzijdige stage op het gebied van (Online) Marketing en Communicatie?

Stage: Grafische vormgeving

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en veelzijdige Grafische Vormgeving/DTP stage voor augustus t/m januari 2022?