Over ons

LocoBrands is uw partner en producent in het ontwikkelen en versturen van opvallende direct mailing producten, kaarten en bedankjes. In ruim 12 jaar hebben wij voor zowel bedrijven als consumenten allerlei unieke mailingen en uitnodigingen mogen verzorgen. Elk product van LocoMail en LocoMix heeft een opvallende vorm, feature of verrassingseffect. De aandacht op uw boodschap wordt hiermee extra getrokken. De respons op uw mailing zal daarom aantoonbaar hoger zijn ten opzichte van een digitaal bericht of regulier poststuk.

Milieu & Maatschappelijk Verantwoord
LocoBrands wil de wereld mooi houden voor de volgende generatie. Uitsluitend FSC-papier, nauwelijks restafval tijdens productie en het afval dat we produceren scheiden we. Bovendien hergebruiken we onze materialen zoveel mogelijk. De nabewerking van onze producten wordt verzorgd door medewerkers die net buiten de arbeidsmarkt vallen. Een team van hardwerkende en gemotiveerde productiemedewerkers, die in korte tijd bergen werk kunnen verzetten. Onze vaste medewerkers worden aangevuld door een pool van thuiswerkers. Zo kunnen wij ook in drukke tijden, snelle levering garanderen.

Kenmerken voor LocoBrands zijn de opvallende mailing producten, de zeer snelle levertijd, de goedkope portokosten en de mogelijkheid om vanaf 20 stuks de producten af te nemen. Elk mailingproduct is speciaal ontwikkeld om zowel lage als hoge oplages in korte tijd te kunnen produceren. Zo kunt u elk product al vanaf 20 stuks geheel in eigen ontwerp verkrijgen. Een originele, indrukwekkende en creatieve mailing in een eigen ontwerp is dus ook voor kleine bedrijven en consumenten bereikbaar!

Flexibel, Snel & Betrouwbaar
LocoBrands bestaat al meer dan 12 jaar en blijft continu leren. Op financieel gebied staat LocoBrands op eigen benen en is daarom solide. Hierdoor is LocoBrands een betrouwbare partner die met u mee kan denken en beloftes nakomt. Met  alle afdelingen onder één dak, kunnen wij ontzettend snel schakelen. Afwijkende wensen, zoals extra teksten, inlegvellen, personaliseren, een QR-code of leveren in batches? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Martijn Feenstra

Martijn Feenstra

Directeur

Resa Gaillard

Resa Gaillard

Development manager

Pascal van Mourik

Pascal van Mourik

Sales

Laura Entrop

Laura Entrop

Grafisch vormgever

Ester Rietveld

Ester Rietveld

Grafisch vormgever

Carina de Knikker

Carina de Knikker

Grafisch vormgever

Joseph Soerjaotmodjo

Joseph Soerjaotmodjo

Administratie

Merel van Delft

Merel van Delft

Marketing, communicatie & klantcontact

martha

Martha Immink

Marketing en communicatie

Olaf Kersbergen

Olaf Kersbergen

Productie manager

Emy Kovacs

Emy Kovacs

Print operator

Sabrina Geel

Sabrina Geel

Productie Medewerker

Claudia

Claudia van der Heiden

Stagiaire Grafische vormgeving