Grafisch Multimedia Talent

Functieomschrijving

LocoBrands is de overkoepelende organisatie van onder andere THNX.NU, LocoMail (B2B) en LocoMix (B2C).

Wij versterken de boodschap van waardevolle momenten van onze klanten en beloven dubbele impact, wat een trotse klant oplevert en enthousiaste en verraste ontvangers.

Dit doen we door de ontwikkeling van unieke en gepersonaliseerde Gifts en Cards, die we zowel aan consumenten verkopen als aan bedrijven, via onze verschillende websites:

www.thnx.nu
www.locomail.nl
www.locomix.eu

Waarbij THNX een grote focus heeft op brievenbus cadeaus, LocoMail bedient de creatieve direct mailing markt en LocoMix is een gevestigde naam in kaarten en bedankjes.

Wat ga je bij ons doen?

In deze afwisselende job werk je nauw samen met marketing en communicatie om onze producten online te laten shinen!

Dit doe je door campagnegericht visuals te maken voor de verschillende websites, platforms, Social Media en andere externe marketingkanalen.

Je begeleidt zowel consumenten- als zakelijke orders door ontwerpen printgereed te maken, klanten te adviseren en grafisch bij te springen waar de klant zelf niet uitkomt en hulp bij nodig heeft.

Daarnaast maak je nieuwe ontwerpen voor onze bestaande producten en help je mee aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarbij zorg je ervoor dat deze net zo mooi op onze website worden aangeboden als dat ze werkelijk zijn!

Kortom: een ontzettend uitgebreide, variërende functie!

Hier herken je jezelf in:

Indesign, Illustrator en Photoshop zijn goede bekenden van jou en deze gebruik je nu al minimaal 3 jaar efficiënt in je werk.

Je hebt oog voor detail en creëert daardoor met de kleinste handelingen het juiste effect in een visual ten behoeve van onze website, een blog, nieuwsbrief of Social Media uiting.

Je hebt van nature interesse in de laatste ontwikkelingen in de creatieve sector en past deze toe in je werk.

Je houdt ervan om planmatig te werken en zet je extra in om de gestelde deadlines te halen wanneer dat nodig is.

Door ad hoc klussen laat jij je niet van de wijs brengen.

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dit kun je van ons verwachten:

Een veelzijdige en dus afwisselende functie
Goede coaching
Een marktconform salaris
25 vakantiedagen
Dagelijks een goed gevulde lunch
Een gezellige en productieve werksfeer in een jong team
Een werkplek met mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om mee te denken en zelf mee te groeien met onze organisatie.

Mocht je interesse hebben in deze vacature en voldoe jij aan de gestelde eisen, reageer dan direct! Stuur een gemotiveerde mail met cv naar rgaillard@locobrands.nl en wie weet nodigen we je uit op de koffie (of thee)!

LocoBrands BV

Zonnebaan 34

3542EE Utrecht

tel 030-2611076

www.LocoBrands.nl

Contractduur 6 maanden

Functie is structureel van aard