Online marketing en Communicatie Expert

LocoBrands is de overkoepelende organisatie van onder andere THNX.NU, LocoMail (B2B) en LocoMix (B2C).

Wij versterken de boodschap van waardevolle momenten van onze klanten en beloven dubbele impact, wat een trotse klant oplevert en enthousiaste en verraste ontvangers. Dit doen we door de ontwikkeling van unieke en gepersonaliseerde Gifts en Cards, die we zowel aan consumenten verkopen als aan bedrijven, via onze verschillende websites:

www.thnx.nu

www.locomail.nl

www.locomix.eu

Word jij onze nieuwste topper?

Heb je zin om onder andere creatieve content te maken voor onze superleuke producten? LocoBrands biedt jou een kans om te werken als marketing en content specialist in de vrolijke wereld van originele kaarten en bedankjes.

Wat ga je bij ons doen?

  • Je helpt de Marketing en Communicatie-afdeling met het maken van content voor onze websites, Social Media, nieuwsbrieven en het schrijven van blogs.
  • Je zorgt ervoor dat alle websites uitermate SEO geoptimaliseerd zijn.
  • Je bent allround inzetbaar ter ondersteuning van de Marketing Manager.

Vereisten:

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van marketing & communicatie en kent dan ook de kneepjes van SEO
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Je houdt van schrijven en hebt een vlotte schrijfstijl die past bij onze doelgroepen
  • Je bent woonachtig in de provincie Utrecht

Hier herken je jezelf in:

Je hebt zin om alle opgedane kennis en ervaring van Online Marketing toe te passen op nieuwe producten, markten en doelgroepen. 

Je hebt van nature een enthousiaste instelling , die dit goed weet te vertalen in het aanbieden van onze producten op onze websites en online platforms.

Het geeft je een kick om mensen blij te maken met mooie producten en je staat te popelen om dit overal kenbaar te maken.

Je vindt het leuk om met collega’s te sparren over ideeën. Je komt voor je mening uit en durft feedback te geven en te ontvangen.

Je kunt vervolgens zelfstandig concepten opzetten en uitwerken en bijt je erin om de gestelde deadlines te halen.

Je kent jezelf goed en je weet waar je eigen sterke punten en valkuilen liggen. Je blijft bij jezelf en laat authenticiteit zien.

Werken bij ons betekent:

Het werken in een klein gezellig jong team dat bekend staat om zijn klantgerichtheid, hands-on mentaliteit en de grootste uitdagingen met plezier aangaat.

En ook:

Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en dagelijks een goed gevulde lunch op kosten van de zaak

Mocht je interesse hebben in deze vacature en voldoe jij aan de gestelde eisen, reageer dan direct! Stuur een gemotiveerde mail met cv naar rgaillard@locobrands.nl en wie weet nodigen we je uit op de koffie (of thee)! LocoBrands BV, Zonnebaan 34-3542EE Utrecht-tel 030-2611076-www.LocoBrands.nl