Marketing en Communicatie Medewerker voor 32-40 uur

Wij, bij LocoBrands, versterken de boodschap van waardevolle momenten van onze klanten en beloven dubbele impact, wat een trotse klant oplevert en enthousiaste en verraste ontvangers. Dit doen we door het ontwikkelen, verkopen en produceren van unieke en gepersonaliseerde Gifts en Cards, die we zowel aan consumenten verkopen als aan bedrijven, via onze verschillende merken.

We zoeken een ervaren marketing en communicatie medewerker die de perfecte mix van communicatie en marketingtools inzet om onze websites SEO-technisch op top-niveau te brengen!

Vind je het leuk om het voortouw te nemen en je eigen toko op te zetten hierin?

Je werkt nauw samen met de studio en externe experts om alle doelstellingen te behalen.

Wat ga je bij ons doen?

Samen met de directie ga je de strategie uitstippelen en uitvoeren op het gebied van online/offline marketing en communicatie.

Je bent dan ook volledig betrokken bij het uitvoeren van alle geplande activiteiten en verricht jaarlijkse analyses van deze marketingactiviteiten.

Je bent HET aanspreekpunt van alle communicatie binnen onze website.

Je onderhoudt de websites in ons eigen beheer en op meerdere platforms. Daarvoor schrijf je zelf teksten en creëer je samen met de studio conversieverhogende content.

Je onderhoudt contacten met de diverse platformpartners

Wat moet je in huis hebben?

Een HBO/HBO+ werk- en denkniveau; bijv. een relevante opleiding in de Marketing/Communicatie.

Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een allround marketing- en communicatie functie

Kennis van conversie verhogende tools

Je bent woonachtig in de regio Utrecht

Hier herken je jezelf in:

Jij bent een zelfstandige doener die de ontwikkelingen op het gebied van online en offline marketing hebt ervaren en nu zelf de touwtjes in handen wilt hebben om dit voor ons bedrijf te doen.

De afwisseling in je werk geeft je energie. Je kunt alle activiteiten goed organiseren en blijft doelgericht.

Je kunt je enthousiasme goed vertalen naar pakkende content, gebruik makend van je uitstekende (Nederlandse) taalbeheersing en SEO-kennis.

Je vindt het leuk om met collega’s en externen samen te werken en feedback uit te wisselen om samen tot een hoger niveau te komen.

Werken bij ons betekent:

Het werken in een klein gezellig jong team dat bekend staat om zijn klantgerichtheid, hands-on mentaliteit en de grootste uitdagingen met plezier aangaat.

En ook:

Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en dagelijks een goed gevulde lunch op kosten van de zaak.

Mocht je interesse hebben in deze vacature en voldoe jij aan de gestelde eisen, reageer dan direct! Stuur een gemotiveerde mail met cv naar rgaillard@locobrands.nl en wie weet nodigen we je uit op de koffie (of thee)! LocoBrands BV, Zonnebaan 34-3542EE Utrecht-tel 030-2611076-www.LocoBrands.nl

LocoBrands is de overkoepelende organisatie van onder andere THNX.NU, LocoMail (B2B) en LocoMix (B2C).

Gerelateerd: SEO Specialist, Customer journey, Contentspecialist, Marketeer, Communicatie adviseur, Brandmanager, CRM, communicatiemedewerker, contentbeheerder, contentmedewerker, communicatie expert