Coördinerende Communicatie Medewerker

Wil jij als ervaren communicatieprofessional de touwtjes in handen hebben en onze boodschap van waardevolle momenten versterken? Dan zoeken wij jou! Bij LocoBrands ontwikkelen, verkopen en produceren we unieke en gepersonaliseerde Gifts en Cards, die we zowel aan consumenten als bedrijven verkopen via onze verschillende merken.

Wat ga je bij ons doen?

Als coördinerende communicatie medewerker heb je als doel om onze websites SEO-technisch op topniveau te brengen. Je bereikt dit door zelf je kennis en kunde actief in te zetten, maar ook door andere werkzaamheden onder te brengen bij een door jou samen te stellen team van externe deskundigen en de voortgang hiervan te bewaken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na even bij gekletst te hebben met je collega’s onder het genot van een kopje koffie, heb je eerst een meeting met de studio en onze externe brandbooster. Deze week komt er een nieuw bedankje online en je bespreekt de voortgang hiervan. Daarna werk je aan je eigen taken tot je aanschuift aan de lunchtafel waarvoor Picnic net vers brood heeft geleverd. Na een verfrissend potje tafeltennis ga je een nieuwsbrief versturen voor alle bestaande klanten van LocoMail en ga je de rest van de middag onderzoek doen hoe de nieuwe website van LocoMail nog meer traffic kan krijgen. Je plant een afspraak in met de directie om jouw voorstel hiervoor te bespreken. Nu al zin in morgen, waar je een campagne gaat opzetten voor “de dag van de vrijwilliger” en je je goedgekeurde Social Media strategie verder gaat uitwerken.

Wat moet je in huis hebben?

  • Een HBO werk- en denkniveau; bijvoorbeeld een relevante opleiding in Marketing/Communicatie.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een allround marketing- en/of communicatiefunctie.
  • Kennis van conversieverhogende tools.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal.
  • Woonachtig in de regio Utrecht.

Herken je jezelf hierin?

Je bent een zelfstandige doener die de ontwikkelingen op het gebied van online en offline marketing al heeft ervaren en nu de touwtjes in handen wil hebben.

De afwisseling in je werk geeft je energie. Je kunt alle activiteiten goed organiseren, delegeren en blijft doelgericht.

Je kunt je enthousiasme goed vertalen naar pakkende content, gebruikmakend van je uitstekende (Nederlandse) taalbeheersing en SEO-kennis.

Je vindt het leuk om met collega’s en externen samen te werken en feedback uit te wisselen om samen tot een hoger niveau te komen.

Wat betekent werken bij ons?

  • Onderdeel zijn van een klein, gezellig team dat bekend staat om zijn klantgerichtheid, hands-on mentaliteit en de grootste uitdagingen met plezier aangaat.
  • Het gevoel te hebben dat eigen initiatief echt wordt gewaardeerd!
  • Een salaris tussen € 2600,- en € 3500,-
  • 25 vakantiedagen
  • Dagelijks een goed gevulde lunch op kosten van de zaak.

Mocht je interesse hebben in deze vacature en voldoe jij aan de gestelde eisen, reageer dan direct! Stuur een gemotiveerde mail met cv naar rgaillard@locobrands.nl en wie weet nodigen we je uit voor een kennismaking. LocoBrands BV, Zonnebaan 34-3542EE Utrecht